Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ostaessani ensimmäisen silkkiterrierini en todellakaan ollut hakemassa näyttely- tai jalostuskoiraa. Amelia tuli minulle puhtaasti lemmikiksi ja kotikoiraksi, mutta kuinkas sitten kävikään. Ensimmäiseen näyttelyyn mennessämme oli koira jo kaksi vuotias ja sillä tiellä ollaan. 
Melko pian alkoi kasvattaja tiedustella koiran mahdollista jalostuskäyttöä. Vuonna 2003 joulukuussa meille sitten syntyivätkin ensimmäiset silkki vauvat. Tämä ensimmäinen Dreamsilk-pentue on jo järjestykseessä kuudes luonani syntynyt pentue. Edelliset olen saanut rekisteröidä ystävieni Irma Leinon, Bombix Moren ja Tiinan Salon, Moonscape´s nimille. Kiitos Teille!
Vaikken virallisesti paperilla olekkaan näiden pentujen kasvattaja tunnen nämäkin ihanat silkit omiksi kasvateikseni. Näiden pentujen myötä olen saanut monta ihanaa ystävää ympäri Suomen. Amyn ensimmäisestä pentueesta jätin itselleni yhden pennun, uroksen. Moonscape´s Charming Charlie eli Oscar on oman äitini sanoja lainatakseni maailman kiltein ja rauhallisin koira. Uros, jota on todella helppo pitää narttujen kanssa. Oscar on jo kolmen pentueen eli viidentoista pennun ylpeä isä.
 
Seuraavasta pentueesta jätin kotiin nartun, Moonscape´s French Kiss´n, eli Fifin. Tämä neiti onkin sitten varsinainen elohiiri. Ensimmäiset puolitoista vuotta ne lurvakkeet siellä pään päällä, eli korvat olivat pelkkä koriste. Sittemmin on jotain edistystä tapahtunut ja vauhdissa on jo hieman pienempikin vaihde löydetty.
 
Kahdesta seuraavasta pentueesta ei meille jäänyt asumaan kukaan. Ilonan ja Oscarin pennut muuttivat ulkomaille ja Amyn ja Sebun pennut olivat kaikki poikia. 

Fifin ensimmäiset lapsoset olivatkin sitten kaikki tyttöjä. Äidistään hieman rauhallisempi kopio Lilly on oikea kultsipuppeli. Rohkea, mutta rauhallinen ja kaikkien kaveri.
 
Kokiksen kennelistä Virroilta, on kotoisin meidän varsinainen prinsessa Madeleine. Madde on oikein perhekoira sanan varsinaisessa merkityksessä. Lapset ovat Madden mielestä aivan ihania. Ei sillä, kyllä kaikki muutkin meillä ovat lasten perään, mutta Madde erityisesti. Jutta Paukama, kennel Bombix Moren, on Madden toinen omistaja.   

©2019 Kennel Dreamsilk - suntuubi.com